Praktijknieuws – Huisartsenpraktijk de Steenbok – Boxmeer

Praktijknieuws

Karin Roskes, huisarts

Per 01 april neemt Karin Roskes de praktijk over van Marlies van den Belt. De werkdagen van dokter Roskes zijn maandag, dinsdagochtend en donderdag. Marlies van den Belt is op 01-04 met pensioen gegaan. Wij danken haar hartelijk voor de betrokkenheid en inzet voor de praktijk!

Praktijk geopend voor nieuwe patiënten 

Verhuist u (binnenkort) naar Boxmeer? De praktijk is weer geopend voor nieuwe patiënten. U kunt hierover contact opnemen met de assistente.

POH-GGZ

Vanaf 17-01 is Charlotte van den Heuvel werkzaam als POH-GGZ.

Huisarts in opleiding

Aangezien we als praktijk graag bij willen dragen aan het opleiden van nieuwe huisartsen, is op 1 september 2023 Eline Willems gestart als als huisarts in opleiding. Zij zal een jaar bij ons in de praktijk werkzaam zijn.

Bellen voor uitslagen

U bent zelf verantwoordelijk voor het opvragen van uitslagen van onderzoeken, tenzij anders afgesproken is met de huisarts.

Nieuw spoed- nummer huisartsenpost

Vanaf 01-01-2023 heeft de huisartsenposten Nijmegen-Boxmeer (NEO-huisartsenzorg) een nieuw spoednummer : 024 352 35 79.  Het oude nummer is niet meer bereikbaar.

Patiënten portaal

Wij hebben een enquête gehouden over het patiënten portaal. Hieruit is een aantal zaken naar voren gekomen. Het komt soms voor, dat de medicatie in het patiënten portaal niet klopt. Enkele voorbeelden: het juiste medicijn staat er niet tussen, de dosis klopt niet na een wijziging door uw huisarts of specialist of er staan nog oude medicijnen tussen die u niet meer gebruikt.  Is dit bij u het geval?  Neem dan contact op met de praktijk. Wij maken dit in orde voor u. U kunt de medische gegevens tot 1.5 jaar terug bekijken.

U kunt ook voor andere vragen/opmerkingen over het patiënten portaal met ons contact opnemen.

Medicatie bestellen

Gaat u binnen kort op vakantie? Vergeet dan niet tijdig uw medicatie te bestellen. Check goed of u een schengen verklaring nodig hebt voor uw medicatie.

Als u op vakantie gaat en u uw medicijnen voor meerdere weken nodig heeft, dan kan de apotheek dit voor u regelen, mits u dit op tijd doet.

Hierbij willen wij u namens de apotheek, attent maken op de regels voor het aanvragen van een vakantierol. Het verzoek is, om dit minimaal 2 weken voor uw vakantie aan de apotheek door te geven. Het is daarbij belangrijk dat u aangeeft welke datum u vertrekt en welke datum u weer terug komt.  Mocht u uw vakantierol te laat aanvragen, zullen zij kosten in rekening brengen.