Praktijknieuws – Huisartsenpraktijk de Steenbok – Boxmeer

Huisartsenpraktijk de Steenbok

Welkom

Wij vragen gezien de huidige ontwikkelingen omtrent Covid weer een mondkapje te dragen

Voor informatie betreffende het Corona virus, kijk op www.thuisarts.nl en op www.rivm.nl

 

Praktijknieuws

Griepvaccinaties

De griepvaccinaties zitten er weer op voor 2021. Bent u het vergeten? Vraagt u zich zelf af of u in aanmerking komt voor de griepvaccinatie? Neem dan contact op met de praktijk.

Huisarts in Opleiding.

Vanaf 1 maart hebben wij een nieuwe huisarts in opleiding. Zijn naam is Bas ten Elzen. U kunt bij het kopje ‘afspraken’ zien wanneer hij aanwezig zal zijn.

Site in een nieuw jasje

Zoals u kan zien, is de website aangepast en wordt er achter de schermen nog aan gewerkt. Het kan zo zijn dat het aanvragen van herhaalrecepten, anders verloopt dan dat u gewend bent. Sinds juli 2020 is het wettelijk verplicht om patiënten elektronisch toegang te geven tot de eigen medische gegevens. U kunt hiervoor een aanvraag via het patiënten portaal rechts boven in doen. Let op: dit kan tot 4 weken duren voordat uw aanmelding is verwerkt. Daarnaast kunt u via uw apotheek jaarrecepten aanvragen.  Lukt het u niet, bel dan gerust de praktijk!

Praktijk gesloten

Onze praktijk is gesloten voor nieuwe patiënten. Huisartsenpraktijk ‘de Beuk’ is open. Zij zijn gevestigd aan de Julie Postelsingel 70, telefoonnummer 0485-521225